Mariano'ya talip var!

Galatasaray'da ara transfer döneminde gerçekleştirilecek olan operasyonda takımdan ayrılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılan Mariano için talip çıktı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 33 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusuyla La Liga ekiplerinden Mallorca'nın ilgilendiği iddia edildi. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim devre arasında operasyon yapmaya hazırlanırken, takımdan ayrılması muhtemel isimler netlik kazanmaya başladı. Sezon başında Martin Linnes'in sözleşmesini uzatmasının ardından TFF'e bildirmeyen Sarı-Kırmızılılarda devre arasında ilk değişiklik sağ bek pozisyonunda olacak. Norveçli oyuncuyu yeniden kadroya yazacak olan Terim, ilk olarak bu bölgede forma giyen Mariano'nun ayrılığına onay verdi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli oyuncunun adı bir süre Brezilya Ligi ekipleriyle anılsa da son olarak İspanyol ekibi Mallorca'nın tecrübeil oyuncunun şartlarını sorduğu öğrenildi.

Devre arasında Mariano'yla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Sambacı oyuncu için yönetimin 1-2 milyon Euro bonservis bedeli talep etmesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0