Belhanda'nın menajeri çalışmalara başladı..

Galatasaray'da son dönemde gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefi haline gelen ve Real Madrid maçında taraftarlarla atışan Younes Belhanda için ayrılık bir hayli yakın.. Teknik direktör Fatih Terim'in son zamanlarda kadroda şans tanımadığı Faslı oyuncunun menajeri oyuncusuna kulüp aramaya başladı.

Fotomaç gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in planlarında artık yer almayan Younes Belhanda'nın devre arasında takımdan ayrılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Faslı oyuncunun menajeriyle görüşen Galatasaray yönetimi, oyuncunun menajerine kendisine kulüp bulmasını söylerken teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Younes Belhanda'ya sürpriz bir talip çıktı. Rusya Ligi takımlarından Rubin Kazan'ın yıldız oyuncuyla ilgilendiği belirtilirken, devre arasında bu transferin gerçekleşmeye bir hayli yakın olduğu iddia edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0