Andone yerine Kelechi Iheanacho!

Kelechi Iheanacho
Galatasaray'da Gaziantep deplasmanında sakatlanan Florin Andone'nin 2.5 ay sahalardan uzak kalacak olması moralleri bozarken Ocak ayı için çalışmalar başladı. Cimbom, Rumen golcü ile devre arasında yolları ayırmayı planlarken gözünü Kelechi Iheanacho'ya dikti. 

Florin Andone'nin sakatlığı sonrasında Galatasaray'da gündem forvet transferi oldu. Sarı-kırmızılar devre arasında Andone ile yolları ayıracakken Rumen golcü yerine yine Premier Lig'den bir ismi almanın hesaplarını yapıyor.

Takvim gazetesinin haberine göre: Galatasaray'da forvet transferi için listenin ilk sırasında Leicester City'de oynayan Kelechi Iheanacho'nun olduğu öğrenildi.

LİGDE HİÇ FORMA GİYEMEDİ
Yönetim bu sezon Premier Lig'de hiç forma giyemeyen Nijeryalı forveti kiralamayı planlıyor. Andone ile ilgili belirsizlik ortadan kalktıktan sonra Iheanacho için düğmeye basılacak..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0