Jimmy Durmaz: Galatasaray'da mutluyum

Jimmy Durmaz
Galatasaray'ın sezon başında Fransa Ligue 1 ekiplerinden Toulouse'den bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Jimmy Durmaz, İsveç basınına açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, Şampiyonlar Ligi kadrosunda yer almaması için de böyle karaların olabileceğini söyledi.

Galatasaray'ın yerli rotasyonundaki kaliteyi arttırmak amacıyla sezon başında kadrosuna kattığı Jimmy Durmaz, İsveç basınına konuştu. Tecrübeli futbolcu zorlu bir rekabetin olduğunu söylerken, "Galatasaray'da zorlu bir rekabet var. Bana şans geleceğine inanıyorum. Fatih Terim çok büyük bir teknik direktör ve ben de fantastik bir kulüpteyim. Galatasaray'da mutluyum." ifadelerini kullandı.

YA BEN YA DA SELÇUK İNAN DIŞARIDA KALACAKTI
Jimmy Durmaz, Şampiyonlar Ligi'nde kadroya alınmamasıyla ilgili olarak da konuşurken, "Galatasaray'da 5 futbolcu Şampiyonlar Ligi kadrosu dışında kaldı. Takım kaptanı Selçuk İnan veya ben dışarıda kalacaktım. Tercih kaptandan yana kullanıldı. Futbolda böyle kararlar olabiliyor." açıklamaların da bulundu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0