Beklenen değişim gerçekleşiyor!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim milli ara öncesinde takıma verdiği mesaj ve radikal değişiklikleri milli ara sonrasında devam ettirecek. Takımdaki bazı oyunculardan istediği verimi alamayan İmparator, sakatlıkların da üstüste gelmesiyle birlikte kadroda bazı taşları yerinden oynatmaya hazırlanıyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da beklenen değişim gerçekleşiyor. Takımın yıldız oyuncusu Radamel Falcao’nun sakatlığı sonrasında henüz takımla çalışmaması, Florin Andone’nin uzun sürecek sakatlığı derken kadroda taşlar yerinden oynuyor. Teknik direktör Fatih Terim, milli aranın ardından oynanacak Medipol Başakşehir maçında Ryan Babel’i forvet oynatmaya hazırlanıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, bu bölgede Adem’le Babel’i birlikte oynatarak hücum gücünü arttırmanın hesapları içerisinde. Forvetteki değişim, diğer pozisyonlara da yansıyacak. Üçlü stoperin önünde, beşli bir orta saha kurgusu düşünülüyor. Bu değişimdeki kilit rollerden bazılarını da Ömer Bayram ve Emre Taşdemir oynayacak.

ÖMER VE EMRE TAKIMA MONTE EDİLİYOR
Terim, son dönemde yükselen performansıyla alkış alan Ömer’i orta sahada oyun kurucu olarak kullanmaya kararlı.. Sezon başından beri devam eden formsuz görüntüsüne Real Madrid maçında taraftarla yaşadığı tartışmayı da ekleyen Younes Belhanda’yı yavaş yavaş gözden çıkaran Terim, orta alanda Ömer’le beraber oyun temposunu arttırmaya çalışacak. Yine devre arasında gönderilmesi gündemde olan tecrübeli Japon sol bek Nagatomo’nun yerine de sol çizgide Emre Taşdemir görev yapacak. Emre’nin temposunu 90 dakikaya yayabilmesi için kondisyoner Bartali’nin özel bir program uyguladığı da gelen haberler arasında.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0