Belhanda için Çin iddiası..

Her fırsatta kendisini savunmasına rağmen gösterdiği performansla teknik direktör Fatih Terim'in de tepkisini çeken Younes Belhanda için ayrılık çanları çalıyor. Son olarak iç sahada taraftarla atışan Faslı yıldız oyuncunun devre arasında Çin'e gitme ihtimali bir hayli yüksek..

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Real Madrid maçında kendisini protesto edenlere küfür eden Younes Belhanda'yı taraftar sildi. Fatih Terim'in Beşiktaş derbisinde verdiği son şansı kullanamayan Belhanda, son oynanılan Çaykur Rizespor maçında kulübede kaldı. Taraftarın istemediği 10 numara için devre arasında ayrılık çanları çalıyor. Geçen sezonun devre arasında Suudi Arabistan'dan teklif alan Belhanda için Al-İttihad 7 milyon Euro önermiş, yönetim 12 milyon Euro isteyince transfer gerçekleşmemişti. Hatta aldığı absürd teklif sonrasında ayrılmak istediğini teknik direktör Fatih Terim ile paylaşan Faslı oyuncu, yaptığı görüşme sonrasında takımda kalarak şampiyonluk yolunda önemli bir katkı sağlamıştı. 

2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Younes Belhanda'ya ara transferde bu kez Çin'den teklif bekleniyor. Çin'den bir kulübün transfer listesinde bulunan 30 yaşındaki yıldız oyuncuyu Galatasaray yönetimi uygun bir teklif gelmesi halinde satmaya hazır. Galatasaray yönetimi Belhanda için gelecek 10 milyon Euro ve üzerindeki teklifleri kabul ederek ara transfer döneminde yapacağı hamleler için bütçe oluşturabilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0