Taylan Antalyalı için Terim'in bir planı var..

Transfer döneminin son gününde Galatasaray'a katılan ve sezon başından beri taraftarın forma giymesini beklediği Taylan Antalyalı için Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim hafta sonu oynanılan Çaykur Rizespor maçının ardından dikkat çeken bir açıklama yapmıştı. Deneyimli teknik adamın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için kurmaylarıyla görüştüğü ve özel bir plan dahilinde hareket ettiği ortaya çıktı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bu sezon şans bulamayan ve son olarak Rizespor maçında maç kadrosunda bile yer almayan Taylan Antalyalı için teknik heyet özel program dahlinde hareket ediyor. 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu en güçlü ve en iyi formuyla sahaya sürerek kazanmayı, takıma monte etmeyi amaçlayan Fatih Terim ilk olarak kupa maçlarında Taylan'a şans verecek. Ardından da sezonun ikinci yarısında yavaş yavaş süre vermeye başlayacak ve orta alanda teknik ekibin önemli alternatiflerinden birisi olacak.

Taylan'ı fiziksel olarak güçlendirmek için Alberto Bartali'den özel bir program hazırlamasını isteyen Terim, "genç" olarak yorumladığı oyuncusunun antrenman performansından memnun olmadığı için bugüne kadar oynatmadığı öğrenildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0