Belhanda için yolun sonu!

Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla eleştiri oklarının hedefinde olan ve son olarak taraftarla da arası açılan Younes Belhanda için yolun sonu gelmek üzere.. Teknik direktör Fatih Terim tarafından Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından Real Madrid maçında da yedek kulübesinde oturtulan Faslı oyuncunun devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Star gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da Youness Belhanda dönemi, Ocak ayındaki ara transfer döneminde bitecek. Kendisini eleştiren tezahüratlar yapan Sarı-Kırmızılı taraftarlara el işaretiyle silah hareketi yapıp küfürleşen, sonra da özür dileyen Youness Belhanda’yı teknik direktör Fatih Terim takımdaki ahengin bozulmaması için savundu ama oyuncunun satılmasına da onay verdi. 

YÖNETİM FİYATINI BELİRLEDİ
Fas asıllı 29 yaşındaki yıldız oyuncu, iki sezon önce toplamda 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımından transfer edilmişti. Bu sezon oynadığı maçlarda istenilen performansı gösteremeyen Belhanda’nın bonservisini Sarı-Kırmızılı yönetim 8.5 milyon euro olarak belirledi. Galatasaray bu oyuncuyu satarak hem kaynak yaratmak hem de mali yükünden kurtulmak istiyor. Geçtiğimiz sezon devre arasında Arap yarımadası takımları tarafından istenilen Younes Belhanda'ya son zamanlarda Çin kulüplerinin de ilgi gösterdiği iddia ediliyordu.

ANDONE İÇİN ATAĞA GEÇİLECEK
Alternatifi olmadığı için teknik direktör Fatih Terim’in kadro dışı bırakmadığı oyuncudan gelecek parayı Galatasaray, santrfor Florin Andone için kullanmayı planlıyor. Cim-Bom’un yöneticileri Aralık ayı sonunda İngiliz temsilcisi Brighton’a Andone’nin bonservisini almak istediğini iletecek. Piyasa değeri 4.5 milyon Euro olan Rumen golcü için Galatasaray yönetimi en fazla 5.5 milyon Euro'ya çıkmayı planlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0