Luis Nieto: Tam bir faica!

Şampiyonlar Ligi'nde grubunun 4. maçında Real Madrid karşısında hiç bir varlık gösteremeyen ve ağır bir mağlubiyetle sahadan ayrılan Galatasaray, karşılaşmanın ardından İspanyol basınında da manşet oldu.  Karşılaşmayla ilgili olarak AS Gazetesi'nden Luis Nieto'dan çarpıcı bir yorum geldi..

AS Gazetesi editörü Nieto, takımımızın karşılaşma boyunca hiç bir varlık gösterememesine oldukça şaşırdığını ifade ederken, maç yazısında "Galatasaray hakkında istatistikler her şeyi anlatıyor. Avrupa'da son 27 maçta 2 kez kazanabilmiş bir takım. Tam bir facia! Takım çok yumuşak ve hücumda etkili olamıyorlar. Ayrıca çok erken goller yiyerek hemen çözüldüler, karşılık veremediler. Galatasaray için daha da kötü olan şey, bu sezon İstanbul'daki maçlarda da aynı şekilde oynamaları.." ifadelerine yer verdi.

Öte yandan AS gazetesi editörleri karşılaşma sonrasında oyuncu puanlamasında Galatasaray'dan sadece Mario Lemina'ya puan verdi. Sarı kırmızılı takımda oynayan 14 futbolcunun 13'üne puan bile vermeyen İspanyollar, Lemina'ya ise sadece 1 puan verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0