Belhanda'nın yerine Feghouli..

Milli ara öncesinde takımda önemli bir revizyona gideceğinin sinyallerini veren Fatih Terim, milli aranın ardından oynayacakları zorlu lig ve Avrupa maçları için kararını verdi. Bu sezonun en iyi oyununu 3-5-2 düzeninde oynayan Galatasaray'da teknik heyet merkez bölgede Sofiane Feghouli'yi görevlendirecek. Forvet hattında ise Falcao ve Andone'un sakatlığında Ryan Babel bir adım öne çıkarken, yanındaki isim henüz kesinleşmiş değil..

BELHANDA YERİNE FEGHOULI
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, milli ara sonrasında zorlu bir viraja girecek olan takımında taktiksel açıdan değişikliğe hazırlanıyor. Orta sahada yaratıcı oyuncu eksikliği çeken deneyimli teknik adam Sofiane Feghouli'yi bu bölgeye çekecek. Sezon başından beri formsuz görüntüsüne çenesinden yaşadığı sakatlık ve Real Madrid maçında taraftara hakaret etmesi de eklenen Younes Belhanda'nın moral ve motivasyon olarak çok düşmesi teknik heyeti saha içinde değişikliğe gitmeye mecbur bıraktı. Belhanda'dan daha fazla skora yönelik bir oyun isteyen Terim, bunu alamayınca çareyi de Feghouli'yi bu bölgeye çekmekle buldu. 3-5-2 formasyonunda Cezayirli oyuncuyu antrenmanlarda özel olarak bu pozisyona hazırlayan deneyimli teknik adam, milli aranın ardından hem ligde hem de Avrupa'da oynayacakları zorlu mücadeleler öncesinde Feghouli'yi mental olarak hazırlamaya çalışıyor. 

ERENCAN'A ŞANS DOĞABİLİR
Falcao ve Andone'nin sakatlığı sonrasında forvet hattı için krize giren Galtasaray'da takım içerisinden arayış devam ediyor. Ryan Babel'i ön alana çekecek olan Terim, tecrübeli oyuncunun yanında oynayacak isim hakkında kararsızlık yaşıyor. Babel'e ön tarafta eşlik edecek ismin Adem Büyük veya Jimmy Durmaz olması beklenirken, 17 yaşındaki Erencan Yardımcı'nın da forma giymesi söz konusu olabilir. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0