Ben Moore takımdan ayrıldı..

Sezon başında Marko Arapovic'in talihsiz sakatlığıyla sıkıntı yaşayan Galatasaray Doğa Sigorta, tecrübeli oyuncunun yerine Amerikalı pota altı oyuncusu Ben Moore'u transfer ederek bir nevi yaşadığı soruna çözüm bulmuştu. Ancak geçtiğimiz günlerde büyük babasını kaybeden 24 yaşındaki oyuncu kulüp yönetimiyle yaptığı görüşmenin ardından Amerika'ya dönme kararı aldı.

Basketbol Süper Ligi'nde ve Eurocup'ta yoluna devam eden Galatasaray Doğa Sigorta'da sezon başında kadroya katılan Amerikalı pota altı oyuncusu Ben Moore ile yollar ayrıldı. Büyük babasını kaybettiği için ailesinin yanında olmak istediğini yönetime bildiren Moore, sözleşmesini karşılıklı anlaşma sonrasında feshederek Amerika'ya döndü. 

Bu sezon ligde Galatasaray DS formasıyla maç başına 19 dakika süre alan Ben Moore, bu karşılaşmalarda 7.4 sayı - 5 ribaund ve 1.3 asist ortalamalarını yakalamıştı. Genç oyuncunun ailevi nedenlerden dolayı Amerika'ya dönmesinin ardından kariyerine G-League'de devam etmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0