Cimbom tam kadro İspanya'ya gidiyor!

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında dördüncü maçta Real Madrid ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da zorlu mücadelede kadroda yer alan tüm isimler Madrid'e götürülecek. Santiago Bernabéu'da oynanacak mücadelenin ardından takım 3 günlüğüne İspanya'da kampa girecek.

Galatasaray yarın oynayacağı zorlu maçtan sonra da Süper Lig'de hafta sonu oynayacağı Gaziantep FK maçı için kampa girecek. Real Madrid ile oynadıktan sonra Madrid’de hazırlıklarını sürdürecek olan sarı-kırmızılılar, buradan Antep’e direkt uçuş gerçekleştirecek. Normal zamanlarda Galatasaray’da Şampiyonlar Ligi listesinde bulunmayan futbolcular deplasmanlara götürülmüyor ve çalışmalarını Florya’da gerçekleştiriyorlardı. 

Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz’in ise maç günü İspanya’ya gideceği öğrenildi. 

TERİM SIK SIK UYARDI
Galatasaray zorlu mücadele öncesi İstanbul’daki son çalışmasını dün Florya’da yaparak hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen çalışmalar hedefe yönelik pas oyunu ve taktik çalışma olarak gerçekleştirildi. Falcao ve Emre Akbaba dışında tam kadro çalışan Galatasaray’da taktik prova gerçekleşirken, teknik direktör Fatih Terim'in istediklerini yapamayan oyuncuları ikaz ettiği ve çalışmayı sık sık durdurduğu öğrenildi. Rizespor maçının son düdüğünden itibaren ekibiyle beraber detaylı Real Madrid analizi yapan Terim, rakibin artı ve eksi yönlerini tüm detaylarıyla oyuncularına aktarıyor. Antrenmanın da oldukça yüksek tempoda geçtiği bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0