Belhanda kış döneminde ayrılabilir!

Gösterdiği performansla bu sezon eleştirilerin odak noktasında olan Younes Belhanda, son olarak taraftarla yaşadığı gerginliğin ardından gözden düştü. Son olarak teknik direktör Fatih Terim tarafından kulübeye çekilen yıldız oyuncunun devre arasından takımdan ayrılmasına sıcak bakılırken, ülkesi Fas'tan flaş bir iddia geldi! 

Fas basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray yıldız oyuncusu Younes Belhanda ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Real Madrid maçında kenara gelirken tribünler tarafından ıslıklanan ve bu tepkilere de önce sözlü, ardından da el-kol hareketleriyle cevap veren Belhanda son olarak ligdeki Çaykur Rizespor karşılaşmasında kulübede oturmuştu. Yıldız oyuncunun bu durumunu "Belhanda bu kış İstanbul'dan ayrılacak." şeklinde manşetlere taşıyan Fas basını, oyuncunun mutsuz olduğunu ve ara transfer döneminde Galatasaray'ın kendisini göndermeye hazır olduğunu belirtti. Sarı-Kırmızılı yönetimin oyuncuya gelen teklifleri değerlendireceği belirtilen haberde, oyuncunun Fransa'ya dönme ihtimalinin de bir hayli yüksek olduğu iddia edildi.

Dursun Özbek zamanında 10 milyon Euro bonservis ödenen Younes Belhanda kazanılan son 2 şampiyonlukta gösterdiği performansla pay sahibi olurken, bu sezon taraftarla arasına adeta kara kedi girdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0