David Beckham, Falcao'yu istiyor!

radamel falcao
Galatasaray'ın sezon başında çalkantılı bir sürecin ardından kadrosuna kattığı ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süredir takımda yer almayan Radamel Falcao için sıcak bir iddia ortaya atıldı. Efsane futbolcu David Beckham'ın kurucusu ve başkanı olduğu Inter Miami kulübünün Falcao ile ilgilendiği iddia edildi.

2020'den itibaren MLS'te mücadele edecek olan, David Beckham'ın kurucusu ve başkanı olduğu Inter Miami kulübü transfer çalışmalarına şimdiden başlarken flaş bir iddia ortaya atıldı. AS gazetesinde yer alan habere göre; Gösterişli bir başlangıç yaparak dikkatleri üzerine çekmek isteyen Inter Miami, James Rodrigues ve Mandzukic'in yanı sıra Radamel Falcao'yu da  transfer listesine aldı.

Beckham'ın yüksek seviyede oynayan ancak kazanmaya devam etmek isteyen oyuncuları kadroya katmayı hedeflediği ve bu doğrultuda bir listesi hazırladığı belirtildi. Forvet hattında Radamel Falcao ve Mario Mandzukic için girişimde bulunabileceği ancak Hırvat golcünün transferinin daha yüksek ihtimal olduğu vurgulandı.

FALCAO, BAŞAKŞEHİR VE BRUGGE MAÇLARINDA YOK
Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Radamel Falcao, Başakşehir ve Club Brugge maçlarında da sahada olamayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0