Galatasaray'dan Mehmet Ekici hamlesi!

Galatasaray devre arasında kadrosunda önemli bir yapılanmaya gitmeyi planlarken sarı-kırmızılılar şimdiden çalışmalara başladı. Cimbom takımda kalacak ve gidecekler için çalışmalarını sürdürürken sürpriz bir isim gündeme geldi. Galatasaray'ın Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Mehmet Ekici ile temasa geçtiği iddia edildi.

Takvim gazetesinin haberine göre; Devre arasında birçok isimle yolları ayırmanın hesaplarını yapan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Cimbom, Fenerbahçe'de kadro dışı kalan ve gözden çıkarılmış olan Mehmet Ekici'ye kancayı taktı. Galatasaraylı yöneticilerin Mehmet'in menajeriyle temasa geçtiği ve "Devre arası Fenerbahçe ile bağlarınızı koparın, bize gelin" teklifini yaptığı öğrenildi.

ALACAKLARINA KARŞILIK TAPU!
Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan Mehmet Ekici'nin Ocak ayında yöneticilerle görüşeceği ve alacaklarına karşılık bonservisini talep edeceği belirtiliyor. Gurbetçi futbolcu serbest kalması halinde hemen Galatasaray'a imza atacak. Ancak Fenerbahçe yönetiminin Ekici'nin ezeli rakibe gitmemesini şart koşacağı da iddia ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0