ÖZEL | Ege Arar: Elimizden gelenin en iyisini yaptık..

16 sayı geriden gelerek Unicaja Malaga karşısında müthiş bir geri dönüşe imza atarak grupta 5.galibiyetini alan Galatasaray Doğa Sigorta’da karşılaşma sonrasında Ege Arar web sitemize özel açıklamalarda bulundu.

Tabii her gün belli iki üç kişi öne çıkıyor takımda.. Çok iyi bir kimyamız, dostluğumuz var. İlk yarıda sıkıntı yaşadık, iyi bir pas trafiği yapmamıza rağmen dış şutları sokamadık. Ama defansımızla beraber geri geldik hızlı hücumlarla.. İkinci yarıda müthiş bir fark yakalayarak maçı kazanmayı bildik. İlk yarıda boş şutları sokamamıştık. Strese girmemek gerektiğini konuştuk, yapabileceğimize inandık. Hep beraber birlik olduk. Elimizden gelenin en iyisini yaptık ve güzel bir galibiyet aldık. Geçen hafta 2 tane deplasman oynadık, kötü kaybetmiştik. Moral açısından bu galibiyet bizim için çok iyi oldu. İnşallah bu şekilde devam edeceğiz. Takım içerisinde de gayet iyi bir atmosfer var, Eurocup’ta bu sezon gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0