ÖZEL | Greg Whittington: Birbirimiz için savaşıyoruz.

EuroCup 8. hafta maçında Galatasaray Doğa Sigorta sahasında Unicaja Malaga'yı 91-80 mağlup ederken maçın ardından karşılaşmanın yıldızı Greg Whittington, FCN Blog'a konuştu.

ZOR BİR MAÇ OLACAĞINI BİLİYORDUK
Bugün çok fazla çalıştık, takım olarak mücadele ettik. Son maçımızı kötü oynamıştık. Bugün kazanarak son maçı unutturmak istiyorduk. Zor olacağını biliyorduk ancak iyi bir geri dönüş yaparak kazanmayı başardık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. 

BİRBİRİMİZ İÇİN SAVAŞIYORUZ
Hem saha içinde hem saha dışındaki takımdaki tüm parçalarla iyi bir ortamımız var. Birbirimiz için savaşıyoruz. Koçla da iyi bir iletişimimiz var. Bize söylediklerini sahada uygulamaya çalışıyoruz.

TARAFTARLARI ÇOK SEVİYORUM
Taraftarları çok seviyorum. Onlar maçın ilk dakikasından itibaren bizi destekliyorlar. Bugün geri dönüş konusunda da önemli bir destek oldular. Onlar için ligde ve avrupada başarılı olmak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0