Erencan Yardımcı, A Takıma dönüyor!

Erencan Yardımcı
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim sezon başında yaz kampında forma şansı verdiği ve iyi performans sergileyerek 3 yıllık sözleşme imzalayan Erencan Yardımcı'yı A Takıma alacak. İmparator forvet hattında Radamel Falcao ve Florin Andone'nin sakatlığı sonrasında Erencan'ı A Takım kadrosuna alarak ligde şans verecek.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın sezon öncesi Leipzig, Augsburg, Bordeaux ve Panathinaikos ile oynadığı hazırlık maçlarında şans bulan 17 yaşındaki Erencan Yardımcı performansı ile Fatih Terim'in dikkatini çekmişti.

8 MAÇTA 3 GOL 
Bonus saçlarıyla dikkatleri üzerine çeken golcü futbolcu bu performansının karşılığını 3 yıllık profesyonel sözleşmeyle almıştı. Sezon başından bu yana U19 takımı ile maçlara çıkan 17 yaşındaki futbolcu 8 maçta 3 gol atma başarısı gösterdi. Erencan ayrıca UEFA Gençlik Ligi'nde 4 karşılaşmada forma şansı buldu.

Yeniden kadroya gelecek!
Falcao'nun sakatlığının devam etmesi ve Andone'nin de sakatlanmasının ardından Fatih Terim Erencan'ı yeniden A Takım kadrosuna katacak. Sezonun geri kalan kısmında 1 dakika bile şans bulamayan Erencan'a Terim tarafından süre verilip verilmeyeceği ise merak konusu...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0