Galatasaray'da sol beke Ricardo Rodriguez!

Ricardo Rodriguez
Galatasaray devre arasında kadrosundaki bekleri göndererek yeni bir değişime gitmeyi planlarken sol bek için istenen isim belli oldu. Sarı-kırmızılılar İtalyan devi Milan'da forma giyen Ricardo Rodriguez'i gündemine aldığı ileri sürüldü. Cimbom yıldız oyuncuyu kiralamak istiyor.

Galatasaray'da bu sezon Yuto Nagatomo gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratırken Cimbom, Ocak ayında Japon oyuncu ile yolları ayırıp yeni bir sol bek takviyesi yapmak istiyor. İtalyan basınında çıkan haberlerde Galatasaray'ın Milan'dan ayrılmayı planlayan İsviçreli sol bek Ricardo Rodriguez'i istediği iddia edildi. İtalyan ekibinin 2021 yılına kadar sözleşmesi devam eden 27 yaşındaki oyuncunun maliyetinden kurtulmak istediği ve uygun şartlarda gitmesine izin vereceği öğrenildi.

Sol bek, sol açık ve stoperde forma giyebilen Rodriguez, bu sezon Seri A'da 4 kez Milan forması giyebildi. Galatasaray'ın tecrübeli oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralayabileceği belirtiliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0