Ertuğrul Erdoğan'dan Alex Perez açıklaması!

Ertuğrul Erdoğan
7DAYS EuroCup'ın sekizinci haftasında Galatasaray Doğa Sigorta, Unicaja Malaga'yı 91-80 mağlup ederken maçın ardından konuşan Ertuğrul Erdoğan, Alex Perez iddialarını yalanladı. Bu konuyla alakalı bilgisinin olmadığını ifade eden Erdoğan, tek odak noktalarının Ormanspor maçı olduğunu da söyledi.

ALEX PEREZ KONUSUNDA BİLGİM YOK 
Alex Perez'le ilgili transfer iddiaları konusunda bilgim yok. Kim bu iddiaları ortaya atıyorsa konuyu ona sormak lazım. Belki şundan dolayı çıkmıştır: Ben, Alex Perez'le ilgilendiğimizi ve bir dönem transferine yakın olduğumuzu basına daha önce anlatmıştım. Buradan bir yakıştırma çıkmış olabilir. Ama temelde bu bir zamanlama ve ihtiyaç meselesi, bir de tabii var olan şartların bu ihtiyacı karşılamamıza uygun olup olmaması meselesi. 

ALEX PEREZ SPEKÜLATİF BİR KONU
Şu anda Alex Perez'le ilgili bana birçok soru geliyor. Keşke maçla ilgili bir soru gelseydi. Çünkü bizim için Alex Perez konusu şu an spekülatif bir konu, bu da magazinel bir soru. Ama şunu hep söylüyorum: Galatasaray ihtiyacı doğrultusunda her oyuncuyu alabilir ama ihtiyaç ortaya çıktığında mevcut şartlar bizi nereye götürecek, bunu görmek lazım. Dolayısıyla, bizim odak noktamız şu an sadece OGM Ormanspor maçı.

ÖMER CANSEVER TRANSFER YOK DEDİ
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Cansever, FCN Blog'a yaptığı özel açıklamalarda erkek ve kadın basketbol takımlarına şu an için transfer yapmayacaklarını belirtti. Röportaj için buraya tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0