Mario Lemina takımla çalıştı!

Süper Lig'in 12. haftasında Başakşehir'i konuk edecek olan Galatasaray'da karşılaşmanın hazırlıkları devam ederken sakatlığı bulunan Mario Lemina'dan müjdeli bir haber geldi. Sarı-kırmızılılarda yıldız futbolcu bugün yapılan idmanda takımla birlikte çalıştı.

Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarına devam ederken milli arada yaşanan sakatlıklar moralleriz bozmuştu. Sarı-kırmızılılarda son olarak Mario Lemina sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz gün takımla çalışmazken yıldız futbolcudan bugün müjdeli bir haber geldi. Mario Lemina bugün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Lemina'nın bir aksilik olmaması durumunda Cuma günü Başakşehir maçında forma giyebileceği öğrenildi. 

MUSLERA VE BABEL'İN TEDAVİSİ DEVAM ETTİ
Milli takımlarında yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle takımla çalışamayan Fernando Muslera ve Ryan Babel ise günü tedaviyle geçirdi. İki oyuncunun da durumu önümüzdeki günlerde netleşecekken Cimbom'da Şener Özbayraklı ise düz koşulara başladı. Son olarak Gaziantep maçında sakatlanan Andone ise takımdan ayrı salonda özel bir çalışma gerçekleştirdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0