Falcao dönüş için gün sayıyor!

Sezon başında transferi için günlerce beklenen ve dünyada da gündem olan Radamel Falcao uzun süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kaldı. İspanya'da özel doktoruna tedavi olan Kolombiyalı yıldız oyuncunun milli aranın ardından takımdaki yerini alması beklenirken, Kolombiyalı yıldız dönüş sinyalini de sosyal medyadan verdi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; İspanya'nın başkenti Madrid'deki özel doktoruna tedavi olan ve bir süredir güçlendirme çalışmalarını da burada sürdüren 33 yaşındaki Radamel Falcao, antrenman görüntülerini de kişisel hesabından yayınlamayı ihmal etmiyor. Galatasaray sağlık heyeti ve teknik heyetle koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdüren El Tigre'nin günde yaklaşık 4 saat tedavi gördüğü ve fiziksel olarak özel bir program uyguladığı belirtildi. Galatasaray'da yaşadığı aşil tendonu sakatlığı sebebiyle beklentileri tam olarak karşılayamayan Falcao, bu konuda yakın çevresine de dert yanıyor. Yıldız oyuncunun yakın çevresine "Teknik direktör Fatih Terim, antrenör ekibi ve tabii ki sağlık ekibi.. Onlar benim için çok çalıştılar ve onları mutlu etmek için en iyi şekilde hazırlanıyorum. Eskisinden daha iyi bir performansla sahalara döneceğim. Transferim için beni bekleyen taraftarları da sakatlanarak çok üzdüğümü düşünüyorum. Tedavimi tamamladıktan sonra attığım gollerle onları da mutlu edip, kendimi affettireceğim." ifadelerini kullandığı belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0