Terim tüm oyuncuların hazır olmasını istiyor!

Milli ara öncesinde Gaziantep deplasmanından 3 puanla dönerek moral bulan Galatasaray, milli takıma giden oyuncularından yoksun çalışmalarını İstanbul'da sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim'in hem taktik hem de fizik antrenmanlarına ağır verdiği çalışmalarda, deneyimli teknik adam sağlık ekibiyle de sürekli temas halinde bulunarak oyuncularının tamamının hazır olmasını istedi.

Galatasaray, milli aranın ardından Süper Lig’in 12. haftasında Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmana core ve stabilizasyon hareketleriyle başlandı. Daha sonra kumda ve rampada kuvvet çalışmasının ardından çabukluk, koordinasyon ve sprint çalışmaları üzerinde duruldu. Antrenmanın topla yapılan bölümünde pasa yönelik dar alan oyunları oynandı. Ana bölümde ise oyunsal formda dayanıklılığa yönelik çalışmalar gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. 

Sakatlık sonrası rehabilitasyon çalışmaları devam eden Radamel Falcao ve Emre Akbaba'nın yanı sıra milli takım kamplarında bulunan futbolcular antrenmanda yer almadı. Özellikle milli ara sonrasındaki yoğun maraton nedeniyle, teknik patron Fatih Terim yedek-as ayırmadan tüm oyuncularının hazır olmasını istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0