Fatih Terim: "Çocukların emeklerine çok üzüldük."

Şampiyonlar Ligi'nde Ali Sami Yen'de 90.dakikada 3 puan bırakan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim kaybedilen kaçan galibiyet sonrası açıklamalarda bulundu:

Fatih Terim: "2. golü bulabilirdik, özellikle ilk yarı. 2. yarı da geldi. O ara 1-2 tane de onlar çaprazdan, dar açıdan girdiler pozisyona ama 92'ye taşımış takım artık... 10 kişiyle de oradaysa, o ana kadar oyunu tutmuştuk, merkezde iyi kapatmıştık. Maalesef bu sene bir modaya girdik, son dakikalarda yeme modası. 2-0 yapmadınız mı tehlike. Oyuncularımın çok iyi oynadıklarını söyleyebilirim, burada sıkıntı yok. 3 tane, girenle beraber 4 tane müthiş çabuk atak oyuncuları vardı rakibin. Bizim de kontratağa çıkacak bir oyunumuz olmadığını düşünürsek buna rağmen çok iyi mücadele olduğu kanısındayım. Bunu hak etmedik esasında. Başka bir şeyin başlangıcını yapabilirdik bugün. Uzatmalarda konsantrasyon biraz daha düşmüş olabilir diye düşünüyorum. Yapacak bir şey yok, son maça zorlayacağız. Son dakikalarda daha iyi değişiklik şansım olabilirdi, olsa daha iyi olurdu, belki daha önce değiştirebilirdim seçenek olsa. Ömer'in çok yorulması, değiştir beni demesi olumsuz etkiledi. Bazen taşların birini alırsanız oyunda hepsi birden değişebilir. O atmosfer oynamak, tamamen kazanmak istedik. Çocukların emeklerine de çok üzüldük. Yapacak bir şey yok, son maça kaldık artık. 11, bir kişi daha Selçuk, 12. Bir kişi daha Emre, 13 kişiyiz. Mümkün olsa hiç değiştirmeyecektik, öyle bir durumdayız. Bir tanesine bir şey olsa başka bir şey yapacağız, gençlerin birini koyacağız, bunların hiçbirini hissettirmediler, mesele buydu. Bugünkü mücadeleye göre hak etmedik, ikinciyi bulabilirdik. Daha önce yesek reaksiyon gösterebilirdik ama öyle bir anda yedik ki çıkması da zordu. Yapacak bir şey yok, kazanabilsek daha iyiydi."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0