Adem Büyük: "Bize yakışmadı.."

Club Brugge ile 1-1 berabere kalınan maçta Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golü atan Adem Büyük maç sonu açıklamalarda bulundu:

Adem Büyük: "Duygularım karmakarışık aslında. Hem sevinçliyim hem de daha çok üzgünüm. Hak ettiğimiz bir maçı böyle bitirmek bize yakışmadı, çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Bugün gerçek Galatasaray'ın nasıl iyi olacağını, neler yapabileceğini gösterdik. Son vuruşlarda daha iyi olsak farklı kazanabileceğimiz maçı son dakikalarda gol yiyerek berabere bitirdik. Üzgünüz, yapacak bir şey yok, arkadaşlarıma mücadelesinden, taraftarlara da desteklerinden dolayı teşekkürler. Futbol bu, en ufak bir konsantrasyon hatası golü getirdi. Maç başından sonuna konsantrasyon üst düzeydi, konsantrasyon eksikliği diyemiyorum ama şanssızlıktı. Sanırım Marcao'ya çarpıyor, ben öyle gördüm, belki çarpmasa Muslera'ya gidecek, yapacak bir şey yok."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0