Ömer Bayram: "Bunu hak etmedik.."

Şampiyonlar Ligi'nin 5. haftasında Club Brugge'e karşı oynanan maçta 1 asiste imza atan ve gösterdiği performansla alkışları toplayan Ömer Bayram 90. dakikada kaybedilen 3 puan sonrası açıklamalarda bulundu:

Ömer Bayram: "İstediğimiz gibi başladık aslında maça. Hırslı, gözümüzün içindeki ateşi sahaya yansıtarak başlamak istedik. Yine de sonuca bakarsak elimize hiçbir şey geçmedi. Daha fazlasını hak ettik, hem kendimiz, hem taraftarımız için.Son dakikalarda, bu maçta böyle bir gol yememeliydik. Bir şekilde bu maçı bitirmeliydik. Yerde zaman geçirme olur, topu tutma olur. Maçın sonunu getirmeliydik. Lig ve kupa var önümüzde. Bizim için çok önemli bir 3 puan olacaktı. Risk almamak için geriye kaçtık belki son dakikalarda ama yine de golü yememeliydik. Çok üzgünüm. Hepimiz çok üzgünüz. Bunu hak etmedik. 3 gün sonra yine maçımız var, devam etmeliyiz."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0