Fatih Terim: Farklı sonuca üzülmedik, oyuna da utandık!

Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki dördüncü maçımızda Real Madrid karşısında alınan ağır mağlubiyet sonrasında Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Açıkçası oyunla ve mağlubiyetle ilgili söylenecek tek şey var o da yazık. Sadece oyunda farklı sonuç alıp üzülmedik aynı zamanda utandık. Bugün maalesef ilk 10 dakikada 3-0’la başlamak çok zor bir şey. Hiçbir antrenörün planında yoktur bu. Ben zaten bu maçla ilgili değil çok uzun zamandır birtakım hem içeriye hem dışarıya mesajlar veriyorum. Ama en önemli şey söylediklerimin dışında söyleyemediklerim esasında. Mağlubiyet olabilir ancak dediğim gibi bugünkü mağlubiyette mücadele yok. Söylenecek fazla bir şey yok. Yazık sadece. Devre arasına kadar bundan sonra 9 tane daha oynayacağımız maçımız var. Her oyuncuya da Ocak ayına kadar ihtiyacımız var. Dolayısıyla tabii ki çok üzgünüz, taraftarımıza da üzgün bir gün yaşattığımız için daha çok üzgünüz ama bu oyunla “zaten şöyle olabilirdi” diyebileceğimiz bir şeyde yok. Daha baştan 10. dakikada, 12. dakikada 3-0’la başlarsanız Real Madrid’le bu skor az bile olur. Onun için söylenecek tek şey var o da yazık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0