Fatih Terim Lemina'nın bonservisini istiyor..

Galatasaray'ın transferin son günlerinde kiralık olarak kadrosuna kattığı Mario Lemina'nın bonservisi için harekete geçtiği öğrenildi. Teknik Direktör Fatih Terim'in alınsın onayını verdiği isim için oyuncunun kulübü Southampton ile görüşmeler gerçekleştirilecek.

Galatasaray'da teknik heyet ve yönetim, yaz döneminde transfer edilen oyuncular arasında en çok Mario Lemina'yı beğendi.

Gabonlu futbolcunun performansından çok memnun kalan teknik ekip, Lemina'nın bonservisinin alınmasını istedi. Sezon başında satın alma opsiyonlu kiralanan Lemina'nın satın alma bedeli 16 milyon Euro.

Sarı-kırmızılı kulüp, devre arasında futbolcu satarak transfer bütçesi oluşturmak ve 26 yaşındaki oyuncunun bonservisini almak istiyor. Galatasaray, Lemina'nın bonservisini elinde bulunduran İngiltere Premier Lig ekibi Southampton ile pazarlık yaparak satın alma bedelini düşürmeye çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0