Galatasaray, Emre Kılınç ve Mert Hakan'ın peşinde!

emre kılınç
Galatasaray bir yandan bu sezon üst üste 3. kez şampiyonluğa ulaşarak 23. şampiyonluğunu kutlamayı hedeflerken diğer yandan da gelecek sezonlar için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar kadrodaki yerli oyuncu kalitesini arttırmak isterken Sivasspor'da beğeni toplayan Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'ın peşine düştü. 

Gelecek sezonlardan itibaren yabancı sınırının düşecek olması Galatasaray yönetimini harkete geçirdi. Sarı-kırmızılılar iki sezondur Sivasspor'da etkili bir performans gösteren Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş'ı kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. Cimbom iki oyuncuyu transfer ederek hem yerli oyuncu kalitesini arttırmak isterken hem de gelecek sezonlar için elini sağlama almanın hesabını yapıyor. 

SÖZLEŞMELERİ BİTİYOR
İki oyuncunun da sözleşmesi sezon sonu bitecekken Galatasaray'ın Ocak ayından itibaren iki oyuncunun menajerleriyle irtibata geçeceği öğrenildi. Sol açıkta oynayan Emre Kılınç bu sezon 10 maçta 3 gol atarken 5 de asist üretti. Orta sahada görev yapan Mert Hakan ise 12 karşılaşmada 4 gol atmayı başardı. Fatih Terim'in iki oyuncuyu da çok istediği ifade edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0