Papiss Cisse'nin menajerinden Galatasaray açıklaması!

Papiss Cisse
Süper Lig'de bu sezon Aytemiz Alanyaspor forması ile gol krallığına oynayan Papiss Cisse'nin menajeri Radyospor'a Galatasaray hakkında konuştu. Golcü futbolcunun menajeri ismi sarı-kırmızılı kulüple anılan yıldız futbolcunun geleceğine ilişkin konuşurken Cisse'nin Alanyaspor'dan başka bir şey düşünmediğini de ifade etti.

Florin Andone'nin sakatlığı sonrasında Galatasaray'ın Ocak ayında kadrosuna katacaığı iddia edilen Papiss Cisse için menajerinden açıklama geldi. Yıldız futbolcunun menajeri, “Papiss Cisse geçen sezon öncesi tam anlamıyla hazırlık dönemi geçirmemiş ve transferin son gününde Alanyaspor’a gelmişti. Papis bu sezon kamp yaptı ve iyi bir performans sergiledi. Papiss’in isminin Galatasaray’la anılması gayet doğal. Fakat bize ya da oyuncuya gelen bir teklif yok. Papiss’e yaz transfer döneminde Club Brugge'den teklif geldi. Şu anda Papiss Alanyaspor'un başarısından başka bir şey düşünmüyor.” açıklamalarında bulundu.

ÇOK FORMDA
İki sezondur Alanyaspor forması giyen Papiss Cisse bu sezon Süper Lig'de 9 kez fileleri sarsarken gol kralığında Adis Jahovic ile birlikte zirvede yer alıyor. Golcü futbolcu gösterdiği performansla beğeni topladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0