Galatasaray, Munas Dabbur'la ilgileniyor!

Munas Dabbur
Galatasaray'da Gaziantep deplasmanında sakatlanan Florin Andone'nin 2.5 ay sahalardan uzak kalacak olması moralleri bozarken Ocak ayı için çalışmalar başladı. Cimbom, Rumen golcü ile devre arasında yolları ayırmayı planlarken gözünü Munas Dabbur'a dikti. 

Florin Andone'nin sakatlığı sonrasında Galatasaray'da gündem bir kez daha forvet transferi oldu. Cimbom devre arasında Andone ile yolları ayıracakken Rumen golcü yerine tecrübeli bir ismi transfer etmenin hesaplarını yapıyor. İspanyol basını, Galatasaray'ın Sevilla formasını giyen Munas Dabbur'la ilgilendiğini öne sürdü. 

Sezon başında 17 milyon Euro karşılığında Salzburg'tan Sevilla'ya transfer olan İsrailli forvet şu ana kadar La Liga'da hiç forma giyemedi. Galatasaray'ın 27 yaşındaki forveti kiralamak için harekete geçtiği öne sürülüyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0