Galatasaray'da ara transferin şifreleri belli oluyor..

Galatasaray, köklü bir değişim için Fatih Terim'in işaret ettiği Ocak ayını bekliyor. Takımda gidecek ve gelecek birçok oyuncunun olduğunu belirten tecrübeli teknik adamın ara transfer döneminde büyük planları bulunuyor. İşte o planlar..

Sözcü gazetesinin haberine göre; Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve Avrupa Ligi şansını mucizelere bırakan Galatasaray, ocak ayını iple çekiyor. Galatasaray’ın mevcut kadrosunda satılıp para kazanılacak futbolcu bulunmuyor. Transfer listesinde ise tanıdık yerli isimler bulunuyor.

Teknik Direktör Fatih Terim'in her basın toplantısında üstünde durduğu devre arası çalışmalarının şifreleri çözülmeye başladı. Monaco'da şans bulamayan Onyekuru'nun geri dönmesi için prensipte el sıkışıldı.

Arda Turan'la barışan Fatih Terim, eski futbolcusunu takımda görmek istiyor. Tecrübeli hoca, Emre Çolak ve Okay Yokuşlu'yla birlikte takımdaki ‘kazanma ruhu'nu yeniden getirmeyi hedefliyor.

Sezonu kapatan Luyindama'nın bonservisi askıya alınacak, Linnes geri dönecek. 1 ay içinde tamamen sakatlıktan kurtulacak olan Radamel Falcao, yeni transfer gibi olacak. Terim, iyi bir devre arası kampı geçirip sezonun ikinci devresinde sadece lig şampiyonluğuna odaklanacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0