Konyaspor kiralık olarak Taylan'ı istiyor..

Galatasaray'ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Taylan Antalyalı bu sezon sınırlı sayıda dakika görev yaparken, 24 yaşındaki oyuncu için Süper Lig'den talip çıktı. Bu sezon kötü günler geçiren Atiker Konyaspor'un sezon sonuna kadar Taylan'ı kiralamak için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Star gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da bu sezon forma şansı bulamayan ve teknik direktör Fatih Terim'in "bu seviye için henüz hazır değil" ifadesini kullandığı 24 yaşındaki Taylan Antalyalı için talip var. Geçtiğimiz sezon BŞB Erzurumspor formasıyla düzenli olarak forma giyen yetenekli oyuncunun Galatasaray'da neredeyse hiç süre alamaması zaman zaman eleştiri konusu olurken, Aykut Kocaman yönetiminde bu sezon 13 maçta 12 puan toplayarak kötü bir süreç yaşayan Atiker Konyaspor'un talip olduğu öğrenildi. 

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek isteyen Yeşil-Beyazlı takımın teknik patronu Kocaman, genç oyuncunun durumunun sorulmasını ve sezon sonuna kadar kiralanmasını yönetimden talep etti. Konyasporlu yöneticilerin de kısa bir süre içerisinde Taylan Antalyalı için Galatasaray yönetimiyle görüşeceği iddia ediliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0