Rodriguez'in menajerinden transfer açıklaması..

Devre arasında kadrosunda büyük bir revizyona gitmeye hazırlanan Galatasaray'da savunmanın sol tarafı için gündeme gelen isim Milan'da forma giyen İsviçreli oyuncu Ricardo Rodriguez oldu. Futbolcunun menajeri Gianluca de Domenico oyuncusu hakkında çıkan transfer iddiaları için Radyospor'a açıklamalarda bulundu. 

GALATASARAY'IN DAVETLİSİ OLARAK GELDİĞİM DOĞRU
Evet, Galatasaray’ın davetlisi olarak İstanbul’a geldiğim ve Brugge maçını izlediğim bilgisi doğru. Galatasaray’ın Club Brugge ile oynadığı maçı yerinde izledim. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde nasıl oynadığını görmek istedim. Mükemmel bir stadı ve taraftarı var. Bunu görmek güzeldi. Üzüldüğüm bir şey var, o da Galatasaray’ın 1 puan alması.. Galatasaray açısından iyi olmayan bir akşamdı. Onun dışındaki şeyler hoşuma gitti. Galatasaray'ın evinde oynadığı maçtaki atmosferini çok beğendim. Galatasaray’daki her futbolcu oynamayı ister. Bu önemli bir seçenek. Ama Galatasaray’ın benimle Rodriguez ile ilgili bir teması olmadı. Olursa değerlendireceğiz. Ocak ayında koşullar oluşursa elbette biz transfer görüşmesine açığız.

HAKAN TÜRKİYE İÇİN RICARDO'YA REFERANS OLDU
Rodriguez’in devre arasında Türkiye’ye gelme olasılığı var tabi.. Türkiye’nin Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük kulüpleri var. Elbette oyuncunun Türkiye'ye karşı düşüncesi pozitif.. Milan’da takım arkadaşı Hakan Çalhanoğlu, Rodriguez’e referans oldu. Hakan ona, “Türkiye’deki büyük kulüplerde oynayabilirsin” dedi. Bu önemli. Ricardo, Milan’da şu anda istediği süreyi alamıyor. Türkiye’ye de sıcak bakıyor ve elbette Türkiye’deki büyük kulübe transferi ister. Türkiye’de Galatasaray'ın dışındaki diğer kulüplerin de büyüklüğünün farkındayız. Buna saygı duyuyoruz. Fatih Terim daha önce Milan’da çalıştı ve burada iyi ilişkileri var. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0