Hayalet performans!

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Real Madrid karşısında ağır bir mağlubiyet alarak gruptan çıkma şansını tamamen yitiren Galatasaray'da ortaya konulan oyun taraftarları üzerken, takımın geride kalan 4 maçtaki istatistikleri de dibi gördü. 

32 takım içerisinde gol atamayan tek takım olan Galatasaray, maç başına 1.5 isabetli şut olmak üzere toplam 9 şut denemesi yaparken, maç başına sadece 1 isabetli orta yaparak da bu alanda istatistiklerde son sırada yer aldı. Galatasaray'da maç başına en çok şut atan isim 2.7 ortalama yakalayan Florin Andone olurken, Rumen oyuncu genel klasmanda 30.sırada yer alabildi. Başarılı adam geçme denemelerinde ise 1.3 ortalama yakalayan Seri ve Babel, genel klasmanda 97. sırada kendisine yer bulabildi.

Galatasaray'da geride kalan 4 grup maçı sonunda maç başına 63.5 pas ortalaması yakalayan Jean Michael Seri turnuvanın genelinde 48.sırada yer alırken, takımdaki hiç bir oyuncu pas başarısı yüzdesinde ilk 100'de yer bulamadı. Kilit pas ortalamasında ise Fildişili yıldız oyuncu Seri, maç başına 1.8 ortalamasıyla kendisine ilk 100 oyuncu arasında yer bulabildi. 

TERİM'İN EN KÖTÜ İKİNCİ SEZONU
Galatasaray teknik direktörü olarak bu sezon çıktığı 15 resmi maçta sadece 4 galibiyet gören Fatih Terim, kişisel kariyerinin en kötü ikinci sezonunu yaşıyor. İmparator, kulüp tarihinde ise en kötü üçüncü performansa imza attı. Bu karşılaşmalarda maç başına 1.33 puan ortalaması yakalayan Fatih Terim, kariyerinin en düşük 2. puan ortalamasına imza attı. Bu performansı son olarak 2000-01 sezonunda 1.27 puan ortalamasıyla Fiorentina'da yaşayan Terim, takip eden süreçte daha önce hiç bir böyle bir sekans yaşamadı. Galatasaray tarihinin en kötü performansları ise; 2010-11 sezonunda 1.25 puan ortalamasına sahip olan Gheorghe Hagi ve maç başına 1.31 puan ortalamasıyla 2014-15 sezonunda görev yapan Cesare Prandelli oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0