Muslera dışında herkes satılık!

Bu sezon istediği sonuçları alamayan ve oyun olarak da bir hayli sıkıntılı günler yaşayan Galatasaray'da teknik heyet ara transfer dönemi öncesinde kararını verdi. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda ara transferde bir hayli hareketli günler geçirecek olan Galatasaray'da takımın yıldız oyuncusu Fernando Muslera dışında gelen tüm teklifler değerlendirilecek! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; sezon başında 12 oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray'ı hareketli bir ara transfer dönemi bekliyor. Teknik direktör Fatih Terim, Ocak ayında yeni bir kadro kurmak için eldeki imkanları sonuna kadar zorlayacak. Geçen sezon ayrılmalarına izin verilmeyen Belhanda- Feghouli ikilisi için artık gelen teklifler değerlendirilmeye alınacak. Teknik heyete göre kaleci Muslera dışında takımda satılmayacak oyuncu yok. İngiliz kulüplerinin izlediği Luyindama'dan 10 milyon Euro üzerinde bonservis beklentisi var. Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Mariano ve Nagatomo'nun mukaveleleri ise gerekirse tek taraflı feshedilecek.

Fatih Terim son olarak Madrid'deki basın toplantısında "Artık oyuncuların geçmişine değil, geleceğine yatırım yapmalıyız" diyerek transfer politikalarını değiştireceklerini ima etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0