Gözler artık Radamel Falcao'da..

Galatasaray'da sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak yaşadığı sakatlık sonrasında uzun bir süre takımdan ayrı kalan Radamel Falcao özel doktoruna tedavi olmak için gittiği İspanya'nın başkenti Madrid'den önümüzdeki günlerde dönecek. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Şampiyonlar Ligi'nde zorlu Madrid deplasmanından ağır bir yenilgiyle dönen Galatasaray'da gözler takımın yıldız oyuncusu Radamel Falcao'ya çevrildi. Aşil tendonundaki sakatlığı sebebiyle tedavisi için Madrid'e özel doktoruna giden Kolombiyalı yıldız oyuncu Pazartesi günü İstanbul'a dönecek ve çalışmalarına Florya'da devam edecek. Süper Lig'e bu hafta verilecek milli ara içerisinde Florya'da sağlık ekibi ve kondisyoner ekibiyle özel bir program dahlinde çalışacak olan Radamel Falcao'nun yaklaşık 15 gün sonra oynanacak Medipol Başakşehir karşılaşmasında kadroda olması ümit ediliyor.

Bu sezon kadrosunda bir çok isim olmasına rağmen hücum yollarında ciddi sıkıntılar yaşayan Galatasaray'da, yıldız oyuncunun takımdaki yerini alarak hücumdaki sıkıntıları bir nebze gidermesi bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0