Gençler mesaj verdi: Hazırız!

Galatasaray'da sezon başından beri istenilen sonuçların alınamamasının yanı sıra saha içerisindeki oyun taraftarın tepkisini çekerken, teknik direktör Fatih Terim sürekli olarak takımda gerçekleştireceği operasyona dair sinyaller veriyordu. Deneyimli teknik adamın genç oyuncuları işaret etmesinin ardından bir takım beklentiler oluşurken, Real Madrid ile deplasmanda karşılaşan U19 takımının performansı da hocaya bir mesaj oldu: Biz hazırız! 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in her fırsatta dile getirdiği 2000 doğumlu oyuncuların yer aldığı U19 takımı artık A takımda forma şansı bekliyor. Sezon başından beri oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla yoğun eleştirilere maruz kalan Galatasaray, önceki gün de Şampiyonlar Ligi'nde grubunun dördüncü maçında Real Madrid karşısında sahadan 6-0'lık ağır bir yenilgiyle döndü. Özellikle takım içinde Ryan Babel, Mariano, Yuto Nagatomo, Michael Seri ve Sofiane Feghouli gibi yıldız isimlerin performansları eleştirilerin odak noktası haline geldi. 

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in ligde geçtiğimiz haftalarda oynanılan Beşiktaş derbisinin ardından büyük neşter sinyali vermesiyle birlikte gözler genç oyunculara çevrilmişti ancak Sivasspor maçının kadrosunda herhangi bir genç oyuncu bulunmaması da şaşkınlıkla karşılandı. Beşiktaş maçı sonrasında basın toplantısında kendisine yöneltilen bir soru üzerine "17- 18 yaşındaki gençleri sahada görebilirsiniz." diyen Terim, kendisi döneminde temelleri atılan ve kulübün "altın jeneresyonu" olarak tabir edilen futbolcuları işaret etmişti. 

Önceki gün de UEFA Gençlik Ligi'nde mücadele eden Galatasaray U19 takımı deplasmanda konuk olduğu Real Madrid U19 takımını geriye düştüğü karşılaşmada 4-2 mağlup etti ve gruptaki ilk galibiyetini aldı. Genç yıldız adayları, güzel futbollarının yanı sıra son dakikaya kadar olan mücadeleleriyle de İmparator'a adeta "Biz de buradayız, hazırız hocam." mesajı verdiler.

Galatasaray U19 takımında dikkat çeken isimler şu şekilde;
Işık Kaan Arslan - Stoper
Süleyman Luş - Sol bek
Mustafa Kapı - Orta Saha
Atalay Babacan - Orta Saha
Yunus Akgün - Kanat
Erencan Yardımcı - Forvet

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0