Terim'in operasyonu şekillenmeye başladı!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim devre arasında gerçekleştireceği operasyon şekillenmeye başladı. Deneyimli teknik adam Mariano ve Nagatomo'nun yanı sıra Belhanda ve Feghouli'yi de devre arasında satarak gelecek adına kurmayı planladığı 

Star gazetesinde yer alan habere göre; Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda alınan ağır Real Madrid yenilgisi ile Galatasaray’da geri dönülmez son başladı. Teknik direktör Fatih Terim ilk olarak Beşiktaş derbisinin ardından Ocak ayında yapılacak operasyonun sinyallerini vermişti. Şampiyonlar Ligi’ndeki vahim tablo ve son olarak Real Madrid maçı ile birlikte ara transfer döneminde bileti kesilen isimler de netleşti. Fatih Hoca’nın yabancı oyuncuların büyük çoğunluğundan genel olarak memnun olmadığı ilk etapta 5 oyuncunun ismini gönderilmek üzere yönetime verdiği ileri sürüldü.

Fatih Terim’in son olarak Real Madrid maçında oyuna hiç almadığı Younes Belhanda’yla eski günlerini aratan Sofiane Feghouli, bu sezon performansları hiç yükselmeyen Mariano ve Nagatomo ile birlikte yeni transfer Jean-Michael Seri’yle yolları ayırmaya karar verdiği belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0