Planlar suya düştü!

UEFA ile yapılan FFP anlaşması gereğince transferde sattığı kadar oyuncu alabilecek olan Galatasaray'da devre arasında gerçekleştirilecek operasyon için göz önünde olan isimlerin Şampiyonlar Ligi sahnesinde gösterdiği performans hayal kırıklığı yarattı. Satış potansiyeli olan isimlerin mevcut durumu yönetimin elini kolunu bağladı..

Sporx'te yer alan habere göre; Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda Ocak ayı transfer dönemi için kaynak arayışına girdi. Ancak iki yıl önce UEFA ile yapılan Finansal Fair-Play anlaşmasından dolayı futbolcu satmadan, herhangi bir transfer yapamayan sarı-kırmızılı yönetimin eli kolu adeta bağlandı. Öncelikli olarak satış potansiyeli olan Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda'yı değerlendirmek isteyen Galatasaray yönetimi, iki futbolcunun da şu ana kadar gösterdiği hayal kırıklığı performanstan dolayı herhangi bir teklif alamadı. Geçtiğimiz sezon da Arap yarımadasından teklifler alan 2 yıldız oyuncu üzerine plan yapan yönetimin bir diğer alternatifi de Christian Luyindama'ydı ancak o süreçte de beklenen olmadı.

Kiralama bedeliyle toplamda 8 milyon Euro bonservis bedeli ile büyük umutlar ile transfer edilen Luyindama için sezon sonunda 13-15 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Galatasaraylı idareciler, tecrübeli savunma oyuncusunun Şampiyonlar Ligi'nde takımla birlikte genel olarak hayal kırıklığı yaratan performansının ardından belirlediği bonservis bedelinde de revizeye gitmek zorunda kalacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0