Hazırlık Maçı | Ümraniye karşısında rahat galibiyet..

Süper Lig'e verilen milli arada, milli takımlara giden oyuncularından yoksun olarak çalışmalarını sürdüren Galatasaray hazırlık maçında TFF 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor ile karşılaştı. Florya'da oynanılan karşılaşmada hemen hemen tüm oyuncular şans bulurken, Jimmy Durmaz - Selçuk İnan - Emre Mor ve Adem Büyük'ün golleriyle Galatasaray sahadan 4-0'lık skorla galip ayrıldı.

Ümraniyespor karşılaşmasına takımımız Okan Kocuk - Mariano - Marcao - Ryan Donk  - Emre Taşdemir - Steven Nzonzi - Selçuk İnan - Jean Michael Seri - Jimmy Durmaz - Emre Mor ve Adem Büyük ilk onbiriyle çıktı. Karşılaşmanın ilk dakikasında Jimmy Durmaz ile öne geçen Galatasaray, karşılaşmanın ilk yarısınıda bu skorla önde tamamladı.  İkinci yarıda mücadelenin hemen başında Selçuk İnan'ın golüyle farkı 2'e çıkartan takımımız, dakikalar 56'ı gösterdiğinde Emre Mor'un golüyle skoru 3-0'a taşıdı. Mücadelenin 84. dakikasında kazanılan penaltıyı gole çeviren Adem Büyük mücadelenin skorunu tayin eden golü kaydetti ve karşılaşma 4-0'lık skorla tamamlandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0