Radamel Falcao bir hafta daha yok!

Galatasaray'da uzun süredir sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı kalan ve son olarak geçtiğimiz hafta İspanya'daki doktoruna giden Radamel Falcao'nun sakatlığıyla ilgili olarak resmi açıklama yapıldı. Bir süredir İspanya'da tedavi ve rehabilitasyon sürecini sürdüren Kolombiyalı yıldız oyuncunun en az 10 gün daha takımdan uzak kalacağı açıklandı.

Galatasaray'dan yapılan resmi açıklamaya göre; dün İstanbul'a dönen ve Salı gününe kadar tedavisini Florya'da sürdürecek olan Radamel Falcao son bir kez daha Madrid'deki doktoruna gidecek ve bir hafta daha orada çalışmalarını sürdürecek. Aşil tendonundan sakatlığı bulunan 33 yaşındaki yıldız oyuncu Madrid'de geçireceği yaklaşık bir haftanın ardından İstanbul'a dönecek ve takıma katılacak. 

Sezon başında Fransız kulübü Monaco'dan bonservissiz olarak transfer edilen ve yıllık 5 milyon Euro ücret alan Radamel Falcao bu sezon Galatasaray formasıyla 5 resmi maçta 360 dakika görev aldı. Kolombiyalı yıldız oyuncu bu karşılaşmalarda sadece 1 kez gol sevinci yaşayabildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0