Henry Onyekuru dönüş için gün sayıyor..

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen ve bu yaz transfer döneminde 15 milyon Euro bonservis bedeliyle Monaco'nun yolunu tutan Henry Onyekuru devre arasında yeniden Galatasaray'a dönmek için gün sayıyor. Fransız ekibinde bu sezon istediği şansları bulamayan 21 yaşındaki Nijeryalı oyuncunun kiralık olarak yeniden Sarı-Kırmızılı formayı giymesi an meselesi.. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; geçtiğimiz sezon başında Everton'dan kiralanan ve gösterdiği performansla şampiyonlukta başrollerden birisi olan Henry Onyekuru "yuvam" dediği Galatasaray'a yeniden dönmek için geri sayıma geçti. Monaco'ya transfer olmasına karşın sadece 4 maçta süre bulan Nijeryalı oyuncu düzenli olarak forma giymek için Galatasaray'a dönmek istediğini hem menajerine hem de Fransız ekibinin yönetimine bildirdi. Galatasaraylı idarecilerin bir süredir dirsek temasında olduğu Onyekuru'nun bu hamlesi sonrasında yönetim harekete geçti ve Monaco kulübüyle de ilk temas sağlandı. 

Monaco'nun dün akşam St. Etienne ile oynadığı karşılaşmanın maç kadrosunda dahi yer almayan Henry Onyekuru'nun menajerliğini yapan William D'avila dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Galatasaray ile bir çok oyuncu için çalışmalar yapan D'avila bu transferin gerçekleşmesi ve şartlar için bugün Galatasaray idari menajeri Şükrü Hanedar ile görüşecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0