Yener İnce'den sıkı takip..

Galatasaray'da sezon başında büyük umutlar ve beklentilerle transferi gerçekleştirilen Radamel Falcao aşil tendonunda yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun bir süredir takımdan ayrı kalırken, sahalara dönmesi dört gözle beklenen Kolombiyalı yıldız en az 10 gün daha takımdan ayrı kalacak. Tedavisi için Madrid'deki özel doktoruna gidecek olan Falcao'nun durumunu takım doktoru Yener İnce yakından takip edecek. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da kulüp doktoru Yener İnce takımın yıldızı Radamel Falcao'nun önümüzdeki günlerde Madrid'de gerçekleştirilecek olan tedavi sürecini yakından takip edecek. Fatih Terim, aşil tendonundaki sakatlığı bir türlü geçmeyen Falcao’nun tedavi için bir kez daha Madrid’e gideceğini açıklamıştı. Galatasaray kafilesi de, Şampiyonlar Ligi mücadelesi için yarın İspanya’nın yolunu tutacak. Kulüp doktoru Yener İnce’nin, Madrid’de Falcao’nun tedavisini yapan hekimlerle görüşeceği ve yıldız oyuncunun durumunu yakından takip edeceği öğrenildi. Kolombiyalı futbolcunun milli aradan sonraki Başakşehir maçıyla takıma dönmesi bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0