Jean Michael Seri: Göstereceğimiz çaba önemliydi..

Çaykur Rizespor karşısında evinde 2-0 kazanarak iç sahadaki yenilmezlik serisini sürdüren Galatasaray'da karşılaşmanın ardından Jean Michael Seri yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Açıkçası bu akşam kazanma isteğimiz vardı. Taraftarımıza bunu gösterdiğimizi düşünüyorum. Alınan galibiyetten önemlisi, fiziksel olarak sahada göstereceğimiz çaba önemliydi. Hep birlikte koştuk, hep birlikte mücadele ettik. Bugün söylediğiniz gibi defansın önünde, defansif orta saha olarak oynadım ancak hangi pozisyonda oynadığım değil, takıma sağladığım katkı önemli. Hocamız bugün bana Nzonzi'nin yokluğunda defansif orta sahada oynamak için görev verdi. 6 numarada yada 8 numarada oynayabiliyorum, teknik direktörümüz nerede görev verirse onu yapmaya çalışıyorum.  Bundan sonra da elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0