Fatih Terim: Gelişmemiz gerekiyor..

Süper Lig'de evinde ağırladığı Çaykur Rizespor karşısında sahadan 2-0 galip ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 

Herkesin elinden geleni yaptığı bir maç olduğunu düşünüyorum. Herkes formasının hakkını vermeye çalıştı. Beraber oynama kültürümüzü geliştirerek, devam ettirmemiz lazım. Böyle devam etmemiz lazım, önümüzdeki maçlar ve önümüzdeki süreçlerde.. Ama bugün baktığımızda ikinci yarının başında bir top haricinde rakibimize pozisyon vermedik, bu bizim için sevindirici. Onun dışında çok pozisyon bulan, oyunu domine eden, oyunu kontrol altına alan bir Galatasaray oldu. Bu zaten istediğimiz bir durumdu ancak daha çok geliştirmemiz lazım.

Şener bizim için çok önemli bir oyuncu, hele hele böyle Madrid maçları gibi maçlarda çabuk oyunculara ihtiyacımız var. Uzun bir süre bizimle olmayabilir. Falcao sanırım Madrid maçında olmayacak ancak İspanya'da olacak. Kendisi yarın sabah İspanya'ya tedavisi için gidecek ve yaklaşık 10 gün daha bizimle beraber olmayacak. Real Madrid maçı buradaki gibi olmayacak, başka türlü olacak. İspanya'da pek kolay değil Madrid'le oynamak, Galatasaray takımı çıkıp Galatasaray gibi oynadığı zaman neler yapabileceğini görebiliyoruz. Orada onu sahaya koyacağız, uğraşacağız ancak hiç kolay olmayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0