İç sahadaki galibiyet serisi 41 maça çıktı!

Süper Lig'de sezonun 10. haftasında evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayan Galatasaray, karşılaşmadan 2-0'lık skorla galip ayrılırken, iç sahadaki yenilmezlik serisini 41 maça taşıyarak serisini sürdürmeye devam etti. 

Çaykur Rizespor karşısında Talbi ve Ryan Babel'in golleriyle sahadan galibiyetle ayrılan Galatasaray, iç sahadaki yenilmezlik serisini 41 maça taşırken bu konuda Avrupa'da yalnızca Liverpool ile yarışıyor. Ali Sami Yen Stadı'nda son olarak 2016-17 sezonunda 30. haftada Kasımpaşa'ya kaybeden Cimbom, devam eden süreçte evinde oynadığı lig maçlarında mağlubiyet yüzü görmedi. Avrupa'nın beş majör ligi dikkate alındığında iç sahada yenilmezlik serisini 45 maça taşıyan Liverpool'un ardından 41 maçla yenilmezliğini sürdüren Galatasaray, bu karşılaşmalarda 33 galibiyet - 7 beraberlik elde etmişti.

Avrupa kıtasındaki tüm takımlar dikkate alındığında Galatasaray bu sıralamada 4. basamakta yer alıyor. Aktif olarak yenilmezlik serisi devam eden en uzun takım 51 maçla Salzburg olurken, 47 maçla Kızılyıldız takip ediyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0