Judoda namağlup şampiyon Galatasaray!

Galatasaray kadın ve erkek judo takımları normal sezonun ardından Süper Lig final müsabakaları için Antalya'da tatamiye çıktı. Erkeklerde 14, kadınlarda ise 15 takımın şampiyonluk mücadelesi verdiği finallerde Galatasaray judo takımları hem erkek hem de kadınlar kategorisinde namağlup şampiyonluğa ulaştı.

Antalya’nın Kemer ilçesine bağlı Göynük beldesi bu kez Spor Toto Süper Lig müsabakalarına ev sahipliği yaptı. Galatasaray hem kadınlar hem de erkeklerde 2019 yılının şampiyonu olarak kürsüye çıktı. Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarında; kadınlarda 15, erkeklerde 14 takım kürsüde yer alabilmek için mücadele etti. Atatürk Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmalarda sarı-kırmızılı takım, kadın ve erkeklerde finalde İstanbul BBSK ile karşılaştı. Güçlü rakibi 3-2’lik skorlarla yenen Galatasaray 2019 yılının şampiyonluğunu ilan etti.

Kadınlarda İstanbul BBSK ikinciliği, İzmir BBSK ve Sancaktepe Belediye SK üçüncü oldular. Erkeklerde İstanbul BBSK ikinci sırada yer alırken, Konya Çelçuklu Belediye  SK ve Antalya Prens SK üçüncülüğü paylaştılar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0