Emre Mor kredisini tüketti!

Sezon başında kadrosunda önemli isimleri takviye etmesine rağmen istediği oyunu sahaya yansıtmaktan bir hayli uzak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, sezon başından beri üzerinde durduğu Emre Mor'dan vazgeçmek üzere.. 

Skorer gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’ın sezon başında Celta Vigo’dan kiraladığı Emre Mor kısa sürede kredisini tüketti. Genç futbolcu verilen şanslara rağmen bir türlü istenen performansı ortaya koyamadı. Teknik direktör Fatih Terim’in önümüzdeki dönemde Emre'den ziyade altyapıdan yetişen genç oyuncu Yunus Akgün üzerinde duracağı ve süre vereceği öğrenildi. 

Emre Mor son Başakşehir maçında 74. dakikada Feghouli’nin yerine oyuna girmiş ancak hiçbir varlık gösterememişti. Teknik kadronun, genç oyuncuyu kazanmak için yapılan bu hamleden dolayı pişmanlık duyduğu ifade edildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0