Onyekuru'nun dönüşü imzaya kaldı..

Galatasaray devre arası transfer döneminin ilk hamlesini gerçekleştirmek üzere.. Teknik direktör Fatih Terim'in yeniden kiralanmasını istediği Henry Onyekuru için yönetim Monaco'yla görüşmeleri gerçekleştirdi. Nijeryalı oyuncuyu 1.5 sezonluğuna kiralamak isteyen Galatasaraylı yetkililer, Fransız ekibiyle bu hafta bir kez daha görüşerek transferi sonuçlandırmaya hazırlanıyor..

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, devre arasında kiralamayı hedeflediği Henry Onyekuru ile her konuda anlaştı. Sezon başında 15 milyon Euro bonservisle Monaco'nun yolunu tutmasına rağmen forma giyemeyen Nijeryalı futbolcunun 1.5 sezonluğuna kadroya katılması için, bu hafta Monaco kulübüyle üçüncü görüşme gerçekleşecek. Onyekuru'nun menajeri William D'avila ile transfer şartlarını görüşen ve 22 yaşındaki oyuncunun dönmeye sıcak baktığını öğrenen Galatasaray yönetimi transferi bu hafta bitirmek için harekete geçti. Şu ana kadar gerçekleşen temasların olumlu sonuç verdiği ancak süre konusunda pürüzlerin henüz giderilemediği öğrenildi. Eğer Monaco süreyi sezon sonuna kadarla sınırlamakta ısrar ederse anlaşma mecburen bu şekilde gerçekleşecek. Kiralama bedeli olarak da maksimum 500 bin Euro civarında bir bedel düşünülüyor.

Hatırlanacağı üzere, Galatasaray daha önce 1.5 yıllık kiralamak istediği Onyekuru için Monaco'ya şartlarını sormuş ancak Fransız ekibi 1.5 milyon Euro kiralama bedeli talep etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0